Pastaret med kylling og rodfrugter
Chelle
Hey Bloggen!
Vi har haft et projekt kørende, hvor vi har fokuseret meget på at lave klimavenlig mad. Da vi har haft dette projekt kørende her om vinteren, har vi ikke haft det store udvalg til vores ret, meeeeen vi er som sædvanlig kommet frem til en ret der smager virkelig ret virkelig godt 🙂
Den ret vi er kommet frem til, er en gryderet som vi har kaldt en lækker pastaret med kylling og rodfrugter.
Dette skal du bruge:
4 personer
650 g kyllingebryst
500 g gulerod
500 g kartoffel
200 g pasta
400 g persillerod
150 g løg
20 g grøntsagsbouillon
Sådan gør du:
- Skær grøntsagerne i små tern.
- Skær kyllingbryst i større tern.
- Sæt fuldkornspasta i gryden med vand i 10 min, og tilsæt derefter lidt salt.
- Steg grøntsagerne adskilt (en grøntsag ad gangen) i panden i ca. 3 min og tilsæt derefter lidt salt.
- Steg kyllingbryst alene i panden i ca. 3 min også tilsæt salt og løg.
- Tilsæt kartofler, gulerødder, persillerødder og peber og bland godt.
- Efter pasta er kogt færdigt, blander du det sammen med kylling og rodfrugterne.
- Tilsæt boullion med grøntsagssmag i gryden og bland godt. Man kan også tilsætte mere salt og peber for at opnå dybere smag.
1
Skriv et svar